tirsdag den 9. december 2014

rawfood konfekt
































Okay der går måske lidt konfekt i den lige nu... men det er jo også juletid. Jeg fik selvfølgelig ikke skrevet mængder ned på denne. Så man må prøve sig lidt frem. Det gode er jo at man så kan smage til rigtig mange gange undervejs :D ... har prøvet at sætte nogle ca mål på

Bund: 
ca 1 dl Tørret morbær

1 håndfuld Mandler
2 spsk Kokosfedt

revet appelsin skal

Blend mandlerne alene først, så fint som man nu ønsker. Jeg synes godt der må være lidt at tygge på. Tilsæt resten af ingredienserne og blend videre til en lidt klistret masse. Fordeles jævnt på en plade. Ikke alt for tyndt for så falder den fra hinanden når man udstikker. men ca 1 centimeters tykkelse

Top:
2 spsk Hvid mandelsmør 
7-10 friske Dadler
Kakao
1 lille spsk Kokosfedt

Det hele blendes helt jævnt og fordeles ovenpå mandelbunden. Sættes på køl til den er helt kold, og udstikkes, eller skæres i små konfekt stykker

Pyntes med frysetørret hindbær og kokos

Ingen kommentarer:

Send en kommentar