tirsdag den 9. december 2014

vegansk smør































Jeg er glad for smør... sådan virkelig glad for smør. Desværre er jeg laktose intolerant. Ikke at jeg tror smør er det værste lige i forhold til dette, men blev nu alligevel nysgerrig på at finde alternativer. Denne veganske smør er indtil videre mit bedste bud. Og så er den super nem at lave!


-75 g. Kokosolie - varmet så det lige smelter (brug raffineret hvis du vil undgå smagen af kokos)
-15 g. Koldpresset rapsolie
-1/2 dl. Sojamælk 
-1/4 tsk salt (smag evt. til med lidt mere til sidst)
-1/2 tsk citron saft
Sørg for de forskellige ingredienser har ca samme temperatur... helst omkring stuetemperatur.
Olier, salt og citron blandes i skål.
Sojamælk piskes et par sekunder for sig selv. Hvorefter resten tilsættes lidt for lidt. Pisk til det bliver stift, smag evt til med lidt mere salt. Og så ellers bare på køl 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar